Followers

Wednesday, March 9, 2011

Nak Failed Pon Failed Je Lah !!

Aku frust gila la time jawab paper science tadi .
Kenapa aku dan classmate aku semua
 tak boleh jawab ?
Nampak sangat kelas aku ni biase2 jek .
Tape la , Still Boleh Usaha lagi kan kan?
Hmmm , 
Habes la kena rotan .. sakit taw ..
Uwwww :'(



6 comments:

  1. hrm..normal la der..
    tp ko kena ingat,itu tandanya ko tak serius dlm kelas masa cikgu mengajar. Ko kena study balik.
    Aku masa form3 pown camtu..tp kena sedar bahawasenya anda budak PMR. Jgn fikirkn nak enjoy. Banyak bende kau kena belajar.
    belajar dari kesilapan.
    sekali gagal tak bermakna gagal untuk selamanya.

    ReplyDelete
  2. hmmmm . mmg aku x series pon .. okeh2 .. aku study balik nnti .. aku try keja balik ... aku taw mira .. aku x enjoy2 lagi dah2 .. hahaha . thanks for ur advise :))

    ReplyDelete
  3. kelas kau dengan kelas aku same dengan je la nampak nye , abih la , -gotann-

    ReplyDelete
  4. sabar je la yer kawan2 .. hehehe :))

    ReplyDelete