Followers

Wednesday, December 22, 2010

Berkongsi Rasa :)

Tengok tajuk pon aku rasa macam geli je nak tulis . hehehehe . tade la . act otak aku kering tak tahu nak tulis tajuk nye apa . JYEAAH! aku bosan dengan kongkongan kau . Hell ! Aku dah besar la beb ! Jangan ingat aku kolot . Aku lagi tua daripada kau ! Jangan kau ingat dengan setiap apa yang kau buat , menampakkan kau tuh sangat bagus . Act kau sangat bodoh ! yee , aku ulang .. kau BODOH!

Second , Next year aku form 3 , okeh ! Aku nk belajar! belajar ! Aku tak nak jadi macam aku time form 1 dulu . Sapa yang kenal aku dia tahu apa yang aku buat and aku kesal . YEAHH! Tapi aku lagi suka time aku form 1  sbb time tuh aku tak DIKONGKONG! aku BEBAS! cuma sekarang aku lain dan lain . 

Hell ! Bye2 :(

3 comments:

  1. Dan aku tau siapa yg dimaksudkan :)

    ReplyDelete
  2. dan aku tak tahu dengan apa yang kau cakap ?? HAHAHA

    ReplyDelete
  3. Dan aku tk faham apa yg kau maksudkan. Ayat keling dude --'. Aku bercakap dgn mulut, menulis dgn jari, menaip pun dgn jari, dapat ? Harharhar :P

    ReplyDelete